Mergi direct la conținut »
S-a dat femeie pe Tinder pentru a face sex cu bărbați
Ştiri Libertatea > Ştiri > S-a dat femeie pe Tinder pentru a face sex cu bărbați

S-a dat femeie pe Tinder pentru a face sex cu bărbați

Un portughez s-a dat drept femeie pe Tinder pentru a putea face sex cu alți bărbați.

De Dana Aramă,

 

Un portughez pe nume Duarte Xavier și-a făcut conturi false pe platforma Tinder, acolo unde s-a înregistrat cu numele Ana, „o casnică dezamăgită de viața ei sexuală”.

Duarte Xavier, în vârstă de 34 de ani și care locuiește la Londra, s-a dat drept femeie pentru a face sex cu bărbați.
Pentru a-și convinge victimele, portughezul trimitea fotografii provocatoare, vorba la telefon cu voce feminină și încerca să le convingă să se întâlnească cu el pentru a întreține relații sexuale.

În momentul în care era stabilită întâlnirea, xavier Duarte le cerea bărbaților pe care îi convinsese să vină la el acasă cu ochelari la ochi și „să nu-i atingă corpul cu mâinile”.

Astfel, acesta a reușit să întrețină relații sexuale cu patru bărbați. Portughezul a fost prins de poliție și a fost adus în fața instanței, la Londra. Acesta va primi sentința în data de 9 noiembrie.

„M-am simțit violat în momentul în care am aflat”, a precizat una dintre victime la auierile făcute de poliție.

„Presupusa casnică a demonstrat că se pricepe la manipulare. Toate victimele sale au declarat că niciodată nu ar fi fost dispuse să facă amor cu un bărbat”, a explicat detectivul Lucy Marsh.

Citește și: Editorial din Oradea: Jurnalistul Mircea Chirilă, ironii la adresa Gabrielei Firea și autoironie pentru stilul ardelean de administrație!

Close
Închide
  Close