MENIU CAUTĂ

Salarii de bugetari! Cât câștigă, din 2018, un director de serviciu și un șofer dintr-o primărie de sector din București

Distribuie

Să tot fi funcționar public cu un așa câștig. Consilierii locali de la sectorul 4 au aprobat în ultima ședință de anul trecut salariile de bază la nivelul sectorului 4 pentru anul 2018. Iar sumele aprobate sunt frumușele. Un director ajunge să câștige 15.200 de lei lunar.

Astfel, conform grilei de salarizare aprobate, un director executiv din cadrul aparatului de specialitate al primarului sectorului 4 câștigă 15.200 de lei La fel câștigă și secretarul sectorului 4 și arhitectul șef.  Tot 15.200 de lei primește și directorul Poliției Locale Sector 4, directorul Direcției de Protecție a Copilului, directorul Direcției de Taxe și Impozite Locale și directorul de la Direcția Învățământ.

Salarii frumușele au și șefii de serviciu și de birou. Spre exemplu un șef serviciu din cadrul aparatului de specialitate al primarului sectorului 4 câștigă între 7.600 și 9.880 de lei, iar un șef de birou primește o leafă de 7.410 lei lunar.

Un șofer câștigă 2.128 de lei, iar un curier, 1976 de lei.

Și personalul care lucrează pe bază de contract cu primăria condusă de Daniel Băluță câștigă bine. Un director are 15.200 de lei, un director adjunct 9.025 de lei, iar un muncitor necalificat 1.900 de lei.

Toate aceste salarii au intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2018.

În hotărârea de consiliu aprobată se specifică faptul că la data la care salariul minim brut pe țară va avea o altă valoare, salarile de bază se vor actualiza.

CITEȘTE ȘI:

Un avion cu pasageri a zburat…în trecut. Cum a fost posibil

Tunelul din Munții Hunedoarei care a fost săpat în vremea auto-ungarilor e părăsit. Se află pe fostul traseu al mocăniței

VIDEO EXCLUSIV/ Laura Lavric a lansat un atac dur la adresa tinerelor care-și măresc buzele. ”E oribil”

Citește mai multe despre daniel baluta, primaria sectorului 4 și Salarii pe Libertatea.

Comentarii