MENIU CAUTĂ

#salvatipipera | Ringier România a lansat ediția specială “Libertatea de Pipera” FOTOGALERIE

Distribuie

Ediția specială “Libertatea de Pipera” a avut un tiraj de 10.000 de exemplare difuzate gratuit la gurile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu. Cele opt pagini color au adunat cele mai importante materiale din campania #salvatipipera.

Campania #salvatipipera a intrat în a treia săptămână de desfășurare. În tot acest timp reporterii Libertatea au scos la iveală o parte dintre probleme sistemice din zonă, au stat de vorbă cu personaje pitorești care au observat la fața locului evoluția cartierului de afaceri si au consultat specialiști din diverse domenii conexe. Peste 30 de articole, reportaje sau investigații au rezultat până acum în urma campaniei #salvatipipera.

La Interviurile Libertatea LIVE au vorbit despre cauze și soluții fostul arhitect-șef al Capitalei, Gheorghe Pătrașcu, președintele Asociației pentru Tranzitie Urbană din România, Vera Marin, directorul executiv al Asociației Pro Infrastructura, Ionuț Ciurea, viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu și consilierul general Ciprian Ciucu.

Libertatea a lansat si harta interactiva #salvatipipera care cuprinde majoritatea articolelor si punctele de referință ale acestora.

De asemenea, petiția on-line aferentă campaniei a adunat până în prezent câteva sute de semnături iar mesajul campaniei a fost preluat de entități media precum  TVR 1, TVR 2, Radio Guerrillla, Radio TANĂNANA, Rock FM, Național FM, Radio Zu, Paginademedia.ro și IQads. Campania #salvatipipera se bucură și de sprijinul unor importanți parteneri din societatea civilă: Asociația ”ProInfrastructura”, Asociația ”Metrou Ușor”, Asociația ”Construim România”, Asociația Peisagiștilor din România, Asociația pentru Tranziție Urbană și Waze România.


Campania #salvatipipera este o inițiativă a cotidianului Libertatea, susținută de Trustul de Presă Ringier România.

Trimite-ne imagini și videoclipuri la numărul de WhatsApp +40 0729.729.000 sau scrie-ne despre cum crezi tu că ar trebui salvată Pipera la adresa de e-mail [email protected]

Urmărește grupul de Facebook #salvatipipera și povestește-ne cum îți este afectată viața de zi cu zi din cauza nepăsării autorităților.

Implică-te! Semnează petiția #salvatipipera.


CITEȘTE ȘI

Citește mai multe despre #salvatipipera, #salvatipipera și Ediție Specială pe Libertatea.

Comentarii