MENIU CAUTĂ

Sanda Ungur şi-a aflat sentinţa pentru tragedia de la Jibou în care i-au murit patru prietene. Mașina în care se aflau a fost spulberată de tren

Distribuie

La un an de la tragedia din Jibou în care patru tinere şi-au pierdut viaţa, într-un cumplit accident de mașină,  judecătorii au stabilit sentinţa pentru Sanda Ungur, tânăra care se afla la volanul autoturismului spulberat de tren. Pentru a evita un proces, tânăra a încheiat cu procurorii un acord de recunoaştere a vinovăţiei.

Ancheta a stabilit că şoferiţa autoturismului, Sanda Ungur, nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată şi astfel s-a produs nenorocirea.

Judecătoria Jibou a admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat între Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou şi Sanda Ungur şi a dispus condamnarea acesteia la pedeapsa de 3 ani de închisoare cu suspendare, pe o perioadă de 4 ani de supraveghere, pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, potrivit Observator.tvPe 17 mai 2018, patru tinere cu vârste cuprinse între 20 şi 21 de ani şi-au găsit sfârşitul într-un autoturism marca Volkswagen, după ce maşina a fost spulberată de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată din Jibou (Sălaj).

Citește și

Casele de pariuri surprind: poți să-ți dublezi miza dacă social-democrații iau locul 1 la alegerile europarlamentare! Ce partid e favorit

 

 

Citește mai multe despre Sanda Ungur, Sentinţă și tragedie pe Libertatea.

Comentarii