Incidentul a pornit, spune scriitorul, după ce i-a atras atenția șoferului de taxi că și-a parcat mașina în dreptul porții casei sale.

„Îi spun, omule, da mașina la o parte că vreau să ies, oare n-ai observat că e curte și poartă? Dar omu (…) își da arama pe față și începe să mă înjure. Adică, stai, cum îmi permit eu să-i atrag atenția că n-a parcat unde trebuie? El are voie oriunde. Că doar e jeg și prost crescut. Apoi da să-și incoarde mușchii și vine către mașina mea. În acel moment, văzând că am de-a face cu infractori, ies din mașină cu gândul că lângă mine sunt fetiță și soția mea care puteau fi puse in pericol. Nici nu ma dau bine jos că, lângă jegos, mai apare nu știu de unde alt jegos. Îmi dau seama că situația poate deveni periculoasă. Dar nici nu-mi termin evaluarea din minte că Jegosul nici nu mai stă pe gânduri și ma lovește fără drept de apel in față. Până să ma desmeticesc, jegoșii deja s-au urcat in mașini și au fugit!”, scrie Gabriel Bota.

Scriitorul spune că soția lui a sunat la 112, dar că Poliția nu a intervenit. Mai mult, la spital a fost lăsat să aștepte timp de mai multe ore, a mai scris Gabriel Bota.

Reacția lui CTP despre conferința susținută de Klaus Iohannis
Recomandări

Reacția lui CTP despre conferința susținută de Klaus Iohannis

„Le las pe fete acasă și pornesc către Urgența de la Chirurgie 2. Deja falca s-a umflat (…) sunt amețit și stomacul dă să erupă. Ajung la Chirurgie 2, stau, stau. La un moment dat, sunt întrebat ce e cu mine. Mi se zice, stați puțin, să întreb. Aștept iar. După o vreme iar nedefinită, doamna se întoarce și mă trimite la UPU pe Clinicilor fiindcă doctorul de gardă a zis că nu e de competența lor să constate ce e cu mine! (…)

Ajung la UPU. Stau deja de 2 ore și 40 de minute. Stau și încă aștept să fiu consultat”, mai scris Gabriel Bota.

În urma incidentului, scriitorul a mărturisit că vrea să plece din țară.

„Trăiesc în țara cefelor-late, a țiganilor, hoților, infractorilor, increzutilor, lasilor, nepasatorilor, jegurilor, mistocarilor, tupeistilor și mizerabililor. Da, oameni buni, asta e țara în care trăiesc și pe care sper să o părăsesc cât mai curând. De această dată foarte hotărât”

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"
GSP.RO

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri