MENIU CAUTĂ

Scrisoarea emoționantă a unui copil pentru tatăl mort. A legat-o de un balon și a trimis-o spre cer

Distribuie

Un copil din Scoția a emoționat o lume întreagă cu gestul pe care l-a făcut la scurt timp de la moartea tatălui său. Micuțul i-a scris o scrisoare și a vrut să o trimită la Ceruri, la părintele său.

Scrisoare emoționantă pe care copilul a vrut să i-o transmită tatălui său a fost găsită de un bărbat, pe un câmp, legată de un balon. Micuțul i-a scris părintelui că îi este dor de el și i-a spus că cea mai mare dorința a sa este să îi scrie un bilețel și să i-l pună în noaptea de Crăciun sub pernă, relatează The Sun.

„Tati, îmi este dor de tine! Sunt sigur că știi că acum sunt într-un centru de plasament, pentru că mama e bolnavă. Ce faci acolo în Rai, ești bine? Voiam doar să îți spun care este visul meu: să îmi scrii un bilețel și să mi-l pui în noaptea de Crăciun sub pernă, ca eu să-l gasesc dimineața acolo. Vreau neapărat sa șstiu ce mai faci! Am făcut și lista pentru Moș Crăciun: mi-aș dori niște ghete, o minge de fotbal, un echipament de la Real Madrid și un cub rubik. Te iubesc!”, a scris copilul în biletul pe care l-a legat de balon și i-a dat drumul spre cer.

Scrisoare unui copil către tatăl mort

Scrisoare copilului către tatăl mort (FOTO: North Foto)

Bărbatul care a găsit balonul și scrisoarea a pornit o campanie pe rețelele de socializare, pentru a găsi copilul și a-i da cadourile visate.

 

 

Citește mai multe despre Crăciun și scrisoare pe Libertatea.

Comentarii