De Ciprian Iana,

Conform tion.ro, sediul Poliției Locale Buziaș s-a închis, luni, iar tot personalul a fost trimis în izolare la domiciliu, după ce unul dintre angajați a fost infectat cu Covid-19.

Bărbatul a participat la mai multe acțiuni în Buziaș alături de colegii săi, până în momentul în care soția sa a fost depistată ca având Covid-19.

Femeia, care prezenta simptome de mai multe zile, a fost testată pozitiv la coronavirus pe 27 martie, iar soțul ei a fost confirmat ca fiind infectat cu Covid-19 o zi mai târziu.

Chiar dacă bărbatul nu prezintă simptome, el a fost internat în stare bună la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, iar sediul Poliției locale Buziaș a fost închis.

În izolare au fost trimiși șapte angajați de la Poliția locală Buziaș, dar și trei angajați ai IPJ Timiș, care au intrat în contact cu bărbatul cofirmat pozitiv pentru coronavirus.

”El a intrat în izolare când s-a aflat că soția avut test pozitiv. Imediat, i-am izolat pe cei care au intrat în contact cu el. Și de la poliția națională sunt trei persoane care au intrat în contact cu el”, a povestit, pentru tion.ro, Sorin Munteanu, primarul orașului Buziaș.

Acesta a adăugat: ”Soția este bolnavă din 20. De atunci a stat la pat, până în 27. În 27 au dus-o la Spitalul Județean, iar după-masă au ieșit testele. Sediul poliției este închis. Noi am tot dezinfectat, dar am înțeles că trebuie să vină cei de la DSP să dezinfecteze”.

Citeşte şi:

Trenurile pe direcția Suceava nu au fost anulate, anunță CFR Călători

Mesaj disperat către ministrul german de Interne: ”Redeschideți granițele pentru sezonierii români și polonezi”

Curs valutar 31 martie 2020 | Leul s-a apreciat față de euro, dar pierde teren în raport cu dolarul american. Unde găsim cel mai bun curs

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați