Cum surse apropiate celor doi susţin că relaţia s-a rupt din cauza idilei apărute între Erika şi Sergiu Nicolaescu, l-am rugat şi pe cel care l-a interpretat, într-un mod memorabil, pe comisarul Moldovan, să-şi spună punctul de vedere.

Reputatul actor şi regizor Sergiu Nicolaescu, ajuns la venerabila vârstă de 79 de ani, a acceptat ieri să ne vorbească despre Erika Braedt. “Da, am cunoscut- o pe Erika, dar asta s-a întâmplat de mult, când era soţia lui Țiriac”, ne-a mărturisit reputatul regizor.

“Nu a fost nimic mai mult între noi, dar – repet – dacă a fost soţia lui Țiriac, am cunoscut- o!”, a completat Nicolaescu, care credea că Ion Țiriac s-a mai căsătorit o dată, ulterior, după despărţirea de Erika.

În ziua de azi, Erika Braedt (66 de ani) trăieşte la Stuttgart, 3923-129045-tiriacerika.jpgîn Germania, unde şi-a refăcut viaţa alături de Hartmut 3923-129047-fax.jpgSigwart, un prosper om de afaceri. Erika a emigrat acolo în 1970, este profesoară de sport la un liceu şi preferă să-şi omoare timpul liber jucând golf în turnee de amatori, alături de soţul ei.

Pentru că are câţiva prieteni buni în România din perioada în care juca handbal la Ştiinţa Bucureşti, Erika a mai revenit în ţară de câteva ori, dar a preferat vizitele scurte, întorcându-se după câteva zile în Germania.

Urmărește-ne pe Google News