MENIU CAUTĂ
06 Mar. 2018 14:18

Serviciile de rent a car, la tot mai mare căutare în rândul românilor

Distribuie

Opțiunea închirierilor auto este tot mai solicitată, atât de către cei care călătoresc în România și au nevoie de un mijloc de transport, cât și de localnici, care uneori au nevoie de alternative la utilizarea mașinii personale ori a transportului public. Cât de avantajoase sunt serviciile și ce poate veni la pachet cu ceea ce se oferă în mod standard?

Pentru detalii suplimentare am apelat la reprezentanții RINO Rent a Car, o firmă de închirieri auto transilvăneană care și-a câștigat rapid popularitatea în rândul solicitanților.

De ce sunt tot mai căutate serviciile de rent a car?

Lista motivelor este destul de amplă și se poate spune că turiștii reprezintă principala categorie de clienți. Cu toate acestea, avantajele de a închiria un autoturism se aplică și localnicilor. Să vedem care sunt acestea:

Flexibilitate pe durata călătoriilor. Aceasta se referă la libertatea deplină de a face opriri ori de câte ori se dorește, de a scăpa de stresul asociat cu orarul fix al trenurilor și autobuzelor și de abatere de la traseul prestabilit fără vreo restricție în acest sens.

Confort sporit oferit de opțiunea de închiriere auto. Confortul poate fi privit din numeroase puncte de vedere. Este vorba de faptul că beneficiarul nu mai depinde de sistemul de transport public cu orare fixe, ci se bucură de serviciile și facilitățile oferite. Spre exemplu, românii din diaspora au opțiunea de rent a car Cluj aeroport, ceea ce se traduce prin confort și comoditate.

Fără prea multe bătăi de cap, mașina închiriată poate fi preluată direct din aeroport, la orice oră și fără taxe suplimentare de livrare. Astfel, chiar din momentul în care ajung pe aeroport, clienții au asigurat mijlocul de transport cu care se vor deplasa către destinațiile următoare.

Rent a car – alternativa economică de a călători. Deși încă există concepția că a închiria o mașină e mai puțin rentabil decât a folosi autoturismul propriu, tot mai mulți văd opțiunea de rent a car ca o soluție mult mai avantajoasă. După cum menționează și reprezentanții RINO Rent a Car pe site-ul oficial www.rino-rent-a-car.ro, pentru cei care călătoresc cu avionul în și din Cluj aceste servicii sunt alternativa ideală.

Preluarea și predarea se realizează fără costuri suplimentare, iar tarifele de închiriere accesibile atrag tot mai mulți clienți. Desigur, nu se face rabat de la calitate, întrucât mașinile puse la dispoziție funcționează impecabil și sunt dotate corespunzător. În plus, cu cât perioada de închiriere este mai îndelungată, cu atât și tariful este mult mai avantajos pentru cel care închiriază un autoturism.

Opțiuni extra, pentru a mulțumi și cele mai exigente gusturi. În acest caz nu este vorba neapărat de preferințe, ci de nevoile fiecăruia. Dacă cei care închiriază au și un copil, pot să aleagă și un scaun auto pentru cel mic, în așa fel încât deplasările să fie și pentru el efectuate în cele mai bune condiții. Există de asemenea posibilitatea închirierii cu șofer, a accesorizării mașinii cu sistem GPS sau echiparea cu lanțuri de zăpadă, în funcție de necesități. Toate acestea, asociate cu un preț avantajos și cu vehicule potrivite pentru orice situații, disponibile nonstop, fac ca alternativa închirierii să fie preferată atât de turiști, cât și de populația autohtonă.

„Rezolvăm cu profesionalism orice situație ce poate să apară atunci când se solicită serviciile de rent a car, fie direct din aeroport, fie din alte locații. Astfel, atât cei familiarizați cu zona, cât și cei care ajung pentru prima dată în județele Cluj și Mureș au la dispoziție cea mai bună variantă de transport” – declară reprezentanții RINO Rent a Car.

Având în vedere toate aceste avantaje, nu e de mirare că cererea pentru servicii de rent a car este în continuă creștere. Cei care vor să aibă parte de servicii profesionale de rent a car în Transilvania, cu predare și preluare gratuită, chiar și din aeroport (Cluj sau Târgu Mureș), pot să acceseze site-ul www.rino-rent-a-car.ro.

 

Comentarii