O adolescentă din Pitești, în vârstă de 18 ani şi 6 luni și-a dat în judecată tatăl și a cerut ordin de protecție, după ce, spune fata, tatăl a bătut-o și a tuns-o cu un cuţit când a aflat că are peste 100 de absențe şi media neîncheiată la matematică.

Tânăra îşi acuză părintele că a bătut-o cu cruzime şi că, pentru a o face de râs la şcoală, a tuns-o, tăindu-i smocuri de păr cu cuţitul din întreg capul, după care a ras-o, conform curier.ro. Elevă în clasa a XII-a la un liceu din Piteşti, fata susține că tatăl ei, patron al unui restaurant în oraș, a determinat-o prin acest gest să plece de acasă.

„Când eu am venit de la școală, a început să mă bată, mă ținea de mâini și de picioare, mi-a tăiat părul cu cuțitul. Nu este prima dată când reacționează așa de urât. Eu vreau doar un ordin de protecție, să nu se mai apropie de mine”, a spus fata, care a mers la un cabinet de avocatură și l-a dat în judecată pe tatăl ei, acuzându-l de violență în familie.

pitesti3Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro

Recomandări
EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro


::placeholdeR–>

Directorul Liceului „Ion Barbu”, Alexandru Ionescu, a afirmat că în momentul în care l-a sunat pe tatăl fetei să-i spună despre situația școlară a acesteia nu s-a gândit că ar putea reacționa violent.

„Solicităm un ordin de proteție față de tatăl său și interzicerea dreptului acestuia de a se apropia la o distanță mai mică de 150 de metri și de a lua legătura cu ea telefonic. Solicităm și obligarea acestuia și a mamei la plata întreținerii, având în vedere că fata este încă în clasa XII-a”, a declarat pentru sursa citată avocata fetei, Ingrid Alexandrescu.

„Avea părul tăiat în unele locuri, a adus-o la școală să o umilească”, a spus Liliana Ionescu, diriginta fetei.

Sursă foto: argesenii.ro / curier.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News