Mergi direct la conținut »
Sora lui Mark Zukerberg, fondatorul Facebook, va susține o conferință la București
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Sora lui Mark Zukerberg, fondatorul Facebook, va susține o conferință la București

Sora lui Mark Zukerberg, fondatorul Facebook, va susține o conferință la București

Sora mai mare a fondatorului Facebook, Mark Zukerberg, va fi prezentă la București, la începutul lunii octombrie, în cadrul „Digitalium”, un eveniment dedicat marketingului online. Randi Zukerberg va vorbi despre puterea social media.

De Florin Ghioca,

Randi Zukerberg este antreprenoare, scriitoare, CEO al unei companii media și prezentatorea unui show de radio. S-a născut pe 28 februarie 1982 în Westchester County, New York.  Spre deosebire de fratele său, care a abandonat studiile universitare în momentul în care a obținut succesul cu Facebook, Randi a absolvit Universitatea Harvard.

S-a aflat în fruntea companiei Facebook timp de șase ani, la conducerea departamentului de Marketing. A demisionat în august 2011, nu înainte de a puna bazele componentei Facebook Live. Ulterior, a fondat compania Zukerberg Media, alături de antreprenorul Jim Augustine. Este căsătorită și are doi băieți.

Randi și Mark Zuckerberg

Randi împreună cu fratele ei mai mic, Mark Zuckerberg

La începutul acestui an, Randi a mărturisit pentru prima dată public motivul pentru care a părăsit compania fratelui său mai mic, estimată în prezent la aproape 500 de miliarde de dolari. ”Îmi plăcea ceea ce făceam la Facebook. Dar uram să fiu singura femeie din încăpere”, a declarat ea pentru CNN Business. ”Și mă gândeam tot timpul: Doamne, vreau să fiu parte din soluție, nu să continui să fiu parte din problemă. Așa că poate trebuie să ies din Silicon Valley și să înțeleg unde pierdem noi, femeile și fetele, în acest domeniu”.

În momentul de față, Randi are peste 1.300.000 de followers în social media, pe platformele Twitter, Facebook sau Instagram. Pentru evenimentul de la București, prețurile biletelor pleacă de la 299 de euro, la categoria VIP acestea ajungând la 499 de Euro.


Andrei Pleșu anunță că se retrage din viața publică, acuzând imixtiunea „corectitudinii politice” în cercetarea științifică!

„Normal este ca, atunci când simţi că nu mai aparţii timpului tău, să faci un pas înapoi”

 
 
Close
Close
Închide