„Nu cumva adevărata problemă a administrației noastre este proasta organizare? Nu cumva administrația noastră e, așa, o adunătură de oameni incredibil de prost puși la treabă? De multe ori, de prea multe ori vorbim de cât de leneși sunt românii, dar apoi, când pleacă afară, ce să vezi, devin brusc foarte harnici. Nu cumva suntem foarte prost organizați? De ce nu am crede asta, până la urmă?”, întreabă Dragoș Pătraru la Starea Libertății.

„Amenințarea cu datul oamenilor afară doar ca să dăm bine la cei care condamnă sectorul public și pe ”bugetari”. Mi se pare de-a dreptul cruzime. De parcă dând oameni afară de undeva, rezolvi o problemă. E o gândire simplă, de politician care umblă la efecte, nu la cauze. Oamenii ăia pe care vii tu să îi dai afară nu dispar. Oamenii ăia dați afară nu sunt șterși de pe lume. Ei continuă să existe, continuă să aibă viețile lor și familiile lor, copiii lor care merg la școală și care seara trebuie să mănânce”, mai spune realizatorul.

Citeşte şi:

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, despre risipa românilor când vine vorba de mâncare: „Muncim ca să hrănim tomberoanele”

Starea Libertății. Dragoș Pătraru, despre măsura absurdă a lui Firea de a permite parcarea mașinilor în Centrul Vechi. „Nu poate angajatul statului să-și miște fundul 200 de metri”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre