Trăim un nou șoc. A picat guvernul printr-o procedură excepțională: moțiunea de cenzură. Știți ce mă gândeam: că prea puțini se lasă de politică. Nu ar fi normal ca la fiecare șoc de-ăsta să fie unii care pleacă definitiv? Bă, pa-pa, e și din cauza mea rahatul, mă duc. Vrea 5-6 așa, spune realizatorul.

El trece în revistă și politicienii care au revenit în prim-plan, precum Victor Ponta.

„Ponta a ieșit pe ușa din față în huiduieli, s-a întors pe geam cu geacă de piele, mare șmecher. Până și Oprea, fraților, până și Oprea, care nu candidase în viața lui cu partidul ăla de adunătură, până și ăla tot dădea să reintre, de-ți vedea să-i prinzi bostanu-n ușă. Ieși, vierme, că-ți rad sprâncenele!”, spune Dragoș Pătraru.

„Nu pleacă nimeni nici acum?”, se întreabă realizatorul emisiunii.

„Scuze, dar un nenea Ciodache ar trebui să zică Adio, și n-am cuvinte! Nicolicea? Haideți, mă, ce naiba. Trebuia să fie în pat, cu ceiuțul în bot, și cu cartea Justiția pe înțelesul șmecherilor în față. Nu mai zic de Veorica, bineînțeles, acest bolovan parașutat din neant în capul României.  Adică, ar trebui să se încheie un ciclu, se trage o linie, asta vreau să zic. Nu, ă?”.

Cât despre Orlando Teodorovici, Dragoș Pătraru spune că este „o continuă jignire”.

Ad placeholder

„E orb la orice comportament democratic, cât despre dimensiunea intelectuală ce să mai vorbim, am o pereche de teniși vechi cu trei clase peste el!”.

Aici e problema: toți pleacă de la guvernare sau intră în pușcărie strigând: «E fraudă, e furăciune, e minciună, eu sunt nevinovat, eu am făcut bine, dar am fost sabotat, mă voi întoarce, o să vedeți voi!» Nu vezi pe unul care să apară într-un astfel de moment să spună: «Wow, dar ce prostie am făcut! Mii de scuze, dragilor, eu plec. Îmi pare tare rău că v-am încurcat în tot acest timp.»

Citeşte şi:

Starea Libertății. Dragoș Pătraru: Dispar medicamentele din farmacii. Cum reușete statul să impună o taxă care elimină medicamentele ieftine

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, după moțiunea care a dat jos Executivul: „Ăsta a fost programul de guvernare al Veoricăi: să poată să citească de pe foi”

Starea Libertății | Cum a descris Dragoș Pătraru dezastrul din infrastructură, înainte de căderea Guvernului Dăncilă

Raluca și Walter Zenga divorțează după 17 ani de relație? Care ar fi motivul despărțirii
PARTENERI - GSP.RO
Raluca și Walter Zenga divorțează după 17 ani de relație? Care ar fi motivul despărțirii
Daciana Sârbu, iubire ca-n filme cu un bărbat celebru. Victor Ponta habar nu avea. CE ȘOC!
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Daciana Sârbu, iubire ca-n filme cu un bărbat celebru. Victor Ponta habar nu avea. CE ȘOC!
Horoscop 8 august 2020. Capricornii trebuie să se ocupe de familie, să facă ceea ce le face plăcere
HOROSCOP
Horoscop 8 august 2020. Capricornii trebuie să se ocupe de familie, să facă ceea ce le face plăcere
RECOMANDĂRI