MENIU CAUTĂ
25 Iul. 2018 19:02

Steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a fost distrusă

Distribuie

Steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a fost distrusă, miercuri dimineață, de un bărbat care a scos un târnăcop din husa unei chitare, a transmis poliția din Los Angeles citată de NBC.

Oamenii legii au fost sunați în legătură cu actul de vandalizare în jurul orei locale 3.30. Ajunși la fața locului au găsit o grămadă de moloz acolo unde ar fi trebuit să fie steaua primită de președintele american în 2007 pentru apariția sa în emisiunea ”The Apprentice”.

Suspect, care a fost și persoana care a sunat la poliție pentru a anunța ce s-a întâmplat, s-a predat ulterior la poliția din Beverly Hills, potrivit Departamentului de Poliție din Los Angeles.

Aceasta este a doua oară când steaua lui Trump a fost vandalizată în ultimii doi ani. În octombrie 2016, un bărbat îmbrăcat ca muncitor în construcții a zdrobit steaua tot cu un târnăcop. Acesta a fost identificat drept James Otis, iar bărbatul și-a recunoscut vina și a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, 20 de zile de muncă în folosul comunității și o amendă de 4.400 de dolari.

Foto:Twitter/Ryan Parker 


Citește și: VIDEO/Cât de periculoasă este intoxicaţia cu ciuperci otrăvitoare. Medicul Radu Țincu, de la Spitalul Floreasca: „Cele două organe țintă sunt ficatul și rinichiul”


 

Citește mai multe despre stea pe Libertatea.

Comentarii