25 Dec. 2017 12:21

Bob Givens, creatorul lui Bugs Bunny, a murit

Distribuie

Bob Givens, creatorul lui Bugs Bunny, a murit la 99 de ani.  A fost un personaj simbol al francizei Looney Tunes, și apreciat  pentru munca la personaje precum Daffy Duck, Tom şi Jerry, Popeye şi Alvin şi veveriţele, a murit la vârsta de 99 de ani, anunţă BBC News.

Mariana Givens, fiica animatorului, a anunţat pe pagina sa de Facebook că acesta a murit din cauza unei insuficienţe respiratorii, la o clinică din Burbank, California, pe 14 decembrie.

Bob Givens s-a alăturat companiei Warner Bros în 1940 şi a devenit celebru pentru designul lui Bugs Bunny. În 1937, după ce a terminat liceul, Bob Givens a început să lucreze pentru Walt Disney Studios. La Disney, Givens a lucrat la designul personajelor Donald Duck şi Albă ca Zăpada. Versiunea sa de Bugs Bunny a fost lansată în 1940. Givens este autorul primului desen oficial Bugs Bunny – devenit între timp personaj simbol al francizei Looney Tunes -, lansat în clipul „A Wild Hare”.

Foto: Consequence of Sound

Citește și

EXCLUSIV | Marina Almășan, despre Crăciun. „Prețuri nesimțite își recomandă mărfuri care au sau nu legătură cu Crăciunul'

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 25 septembrie 2018. Leii au confruntări cu cei din anturaj
Loading...
Comentarii