MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2018 11:37

FOTO – VIDEO / Primele imagini din interiorul liceului din Florida

Distribuie

Pe rețelele de socializare au fost postate mai multe fotografii și filmări din interiorul școlii din Parkland, Florida, în timp ce un fost elev a deschis focul asupra celor aflați în licei și a ucis 17 persoane, scrie Business Insider.

Un elev distribuia în timp real fotografii din interiorul liceului Marjory Stoneman Douglas în timpul împușcăturilor, în timp ce un altul a postat o filmare cu elevii speriați care se ascundeau sub bănci pentru a scăpa de atacatorul care era în apropiere.

 

În una dintre imaginile postate pe Twitter pot fi văzuți elevii așezați pe podea cu telefoanele în mâini scriind pe rețelele de socializare sau vorbind cu părinții și cei dragi. 'Se trage în școala mea și eu sunt închis în clasă. Sunt foarte speriat în momentul acesta' a scris utilizatorul Adian Minoff pe Twitter.

CNN și postul local WSVN 7 au transmis că elevii care au rămas în școală în timpul incidentului au fost baricadați în săli de clasă sau s-au ascuns în dulapuri sau toalete.

Alți elevi au filmat momentul în care au intrat trupele speciale SWAT în școală și au postat imagini cu aceștia pe rețelele de socializare

Mii de elevi și profesori au trăit un coșmar, după ce un tânăr de 19 ani a deschis focul în unitatea de învățământ. Oamenii au povestit că au auzit focurile de armă și s-au ascuns în sălile de clasă, așteptând intervenția polițiștilor. „Este un miracol că suntem în viață' sau „Am fost eliberați. Dumnezeu să binecuvânteze America!', au fost câteva dintre mărturiile care susțin că și-au văzut moartea cu ochii. Autorul atacului a fost identificat drept Nikolas Cruz, un nume cunoscut în liceul din Parkland, deoarece acesta fusese un elev problemă.


Citește și: Cine este Nikolas Cruz, autorul atacului de la liceul din Florida soldat cu 17 morți. Adolescentul fusese exmatriculat


Loading...
Comentarii