MENIU CAUTĂ
03 Sep. 2018 13:52

O bătrână din Africa de Sud a pus pe fugă trei hoți care o amenințau cu pistoalele pentru a-i fura mașina! | VIDEO

Distribuie

O bătrână din Africa de Sud a pus pe fugă trei hoți care o amenințau cu pistoalele pentru a-i fura mașina! În Africa de Sud atacurile armate sunt destul de frecvente.

O bătrână a găsit ac de cojocul celor care o amenințau cu pistoalele. Pe imagini se vede cum bătrâna a intrat pe proprietatea ei, dar, până să se închidă porțile, din spate a apărut alt vehicul care din care au coborât trei hoți cu pistoale.

Aceștia au amenințat-o pe bătrână, dar aceasta nu s-a pierdut cu firea. N-a deschis geamurile și imediat a găsit soluția să scape de agresori.

O bătrână din Africa de Sud a pus pe fugă trei hoți care o amenințau cu pistoalele pentru a-i fura mașina

Bătrâna și-a păstrat calmul și a dat în spate, lovind mașina hoților. Surprinși de reacția curajoasă a victimei, care a dat în mașina hoților până a scos-o de pe proprietatea ei. Mai apoi, le-a lovit mașina și în drum, punându-i pe fugă.

Incidentul a avut loc în provincia Gauteng, din Africa de Sud. În SUA, o femeie a fost călcată cu mașina de hoții care voiau să-i fure banii pe care tocmai îi scosese de la bancă.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Familia băiatului de 9 ani care şi-a ucis bunica vinde „casa groazei’. Mama şi cei doi copii vor să se mute în altă zonă din Capitală

Loading...
Comentarii