MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 09:52

Bătrâni răniți de un tavan căzut într-un azil din Sighetu Marmației

Distribuie

Bătrâni răniti de un tavan căzut într-un azil din Sighetu Marmației. Aceștia au fost transportați de urgență la spital, după ce au fost scoși de sub dărâmături.

Incident grav, în urmă cu puţin timp, la Sighetu Marmaţiei, după ce tavanul unui cămin de bătrâni s-a prăbuşit.

'De dimineață am auzit un sunet, am alergat să vedem ce s-a întâmplat și am văzut că a căzut o bucată dintr-un tavan într-un salon. Acum sunt aici echipele de intervenție, nu avem niciun decedat', a declarat pentru maramedia.ro Gheorghe Tomoiagă, director CRRPH Sighet.

Bătrâni răniți de un tavan căzut într-un azil din Sighetu Marmației

'La ora 09:00 ne-au fost aduse 2 persoane de la căminul de persoane cu dizabilități, victime a unui traumatism prin strivire, un domn de 73 de ani cu un traumatism cranio-cerebral acut închis, probabil minor, care urmează să fie investigat în continuare,  se va face tomografie computerizată iar cel de-al doilea, un domn de 75 de ani, tot victimă a unui traumatism prin strivire prezentând un traumatism toracic. Și acesta va fi investigat tomografic pentru exculderea unor complicații traumatice intracraniene. Părerea mea este că amândoi sunt stabili urmând a fi externați în cursul zilei de astăzi', a declarat Gelu Moyș, medic specialist CPU Sighet.

Pompierii maramureșeni, dar și echipaje de prim ajutor și de la Poliție au ajuns imediat la fața locului. Două persoane, de 73 şi 76 de ani, au fost scoase de sub dărâmături şi transportate la spital.


Mănâncă semințe și joacă table la Ambulanța Vaslui. Motivul incredibil pentru care angajații stau degeaba

 

Loading...
Comentarii