MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 21:13

Declarațiile cutremurătoare făcute de tatăl fetiţei ucise de mamă, la Timişoara. „Primul lucru, fugea la ea și…”

Distribuie

Declarațiile cutremurătoare făcute de tatăl fetiţei ucise de mamă, la Timişoara. Femeia și-a ucis copila în vârstă de 4 ani, în chinuri groaznice,  după care a sunat la 112 să anunţe crima.

Crima a avut loc  în vreme ce soţul educatoarei în vârsta de 38 de ani era plecat la serviciu. Marius Neț, tatăl fetiței a făcut primele declarații.  „Primul lucru, fugea la mama… mami, am venit să te pup și să-ți spun cât de iubesc. Relația dintre mamă și fiică… aș putea spune că era mai apropiată decât tată și fiică'.

„Eu tot aşa îi spuneam, prinţesa mea. Venea, că noi nu avem gard între grădini, venea la mine culegeam mere, flori. Era o scumpete de fetiţă', a spus una dintre vecine, potrivit Digi 24.

Aura Danielescu, inspectorul școlar general al ISJ Timiș: „Nu se face valoarea psihologică. Nu mai este obligatorie'. Acum, educatoarea care a recunoscut că şi-a omorât fetiţa de patru ani este pe mâinile poliţiştilor şi a psihiatrilor.

Educatoarea din Timișoara care și-a omorât fetița de 4 ani a fost reținută pentru 24 de ore de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, sub acuzația de omor asupra unui membru de familie. Femeia riscă până la 25 de ani de închisoare.

Citește și

Centrul de informare turistică de pe strada Lipscani, la un pas de a fi închis. Centrul ajută, anual, peste 12.000 de turiști

 

Loading...
Comentarii