EXCLUSIV / Al treilea diagnostic pentru Ileana Ciuculete! Nu doar hepatita C și ciroza au condus la moartea artistei

15 martie 2017 17:04

Ileana Ciuculete a murit într-un spital privat din București. Cunoscuta interpretă de muzică populară a fost răpusă fulgerător de boli cumplite despre care nu a avut nici cea mai vagă idee. În primele 24 de ore s-au vehiculat două diagnostice, hepatita tip C si ciroză hepatică galopantă, iar azi se discută și de cancer la ficat.

Șase zile s-au scurs din momentul în cae Ileana Ciuculete a aflat că suferințele ei îi pun viața în pericol până în ziua în care s-a stins. Pe 8 martie i se reconfirma diagnosticul de hepatita C și i se adăuga cel de ciroză hepatică galopantă. Internată, a repetat analizele și, cu trei zile înainte de a muri medicii i-au spus cruntul adevăr: pentru ea nu se mai putea face nimic. Ileana și-a petrecut ultimele două zile din viață în comă și nu s-a trezit decât înainte de a-și da ultima suflare, cât să-și roage soțul să o strângă în brațe pentru ultima oară. Așa a murit… în brațele bărbatului alături de care și-a petrecut peste 20 de ani din viață și care o diviniza.

Ileana Ciuculete a murit. I-au descoperit și un cancer la ficat

Starea cunoscutei interprete de  muzică populară s-a degradat rapid pentru că, ne spun surse din rândul specialiștilor medicali care au avut-o în grijă, a dus pe picioare un cumul de afecțiuni cumplite, o combinație care s-a dovedit incompatibilă cu viața. Pe lângă hepatita C și ciroza hepatică galopantă, medicii au descoperit și un cancer la ficat, adenocarcinom.

Deși au existat ipoteze conform cărora artista ar fi suferit de un cancer metastazat, surse medicale le contrazic, singurul tip de cancer prezent în organismul ei fiind cel hepatic.

Era schimbată

Cu toate că mulți s-au grăbit să vorbească despre absența simptomelor de boală, apropiați ai artistei au observat schimbarea ei din ultima vreme. Probabil că și oboseala cronică și pierderea în greutate devenite evidente erau puse pe seama activității profesionale din ultima vreme si ignorate. ”Era tot mai slabă, avea o paloare nefirească și ochii duși în fundul capului”, ne-a descris-o o cunoștință pe Ileana, din ultimele luni de viață.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro