26 Noi. 2014 07:54

Gabriela Vrânceanu Firea, lovitură cruntă din partea cui nu se aștepta! Ce a făcut fiul vitreg al senatoarei

Distribuie

Răzvan Firea, fiul vitreg al purtătorului de cuvânt al PSD, a lăsat să se înţeleagă, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, că l-a votat pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.
”Ieri a fost ziua mea. Acum 25 de ani, primeam cadou o revoluţie. Aseară am suflat în lumânări, dorindu-mi un preşedinte. Dorinţa mi s-a îndeplinit. Indiferent ce se va întâmpla în continuare, bun sau rău, am demonstrat ca decizia ne aparţine, în ciuda multora, care nu au crezut în forţa nostra. Aş vrea să mulţumesc generaţiei mele, care poate până ieri nu ştia care e stânga şi care este dreapta, însă a demonstrat că are o voce, o voce puternică, ce pusă la încercare, se poate transforma într-un vuiet de neînvins”, a scris Răzvan Firea, pe Facebook, la numai o zi după turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Primul model androgin din România

Răzvan Firea (foto dreapta), fiul primului soţ al Gabrielei Firea, este primul model androgin din România. După ce a renunţat la cariera de model, acesta s-a dedicat modei.
Anul trecut, el a prezentat o colecţie controversată de haine pentru bărbaţi, în cadrul evenimentului Bonton Fashion Week.

Comentarii
← Inchide