MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2017 14:14

Susținătorii nepotului Regelui Mihai I susțin că principele Nicolae va participa la funeraliile Majestății Sale

Distribuie

Pe o pagină de Facebook a susținătorilor nepotului regelui Mihai, Nicolae de Roumanie Medforth-Mills, se anunță că fostul principe va participa la funeraliile Majestății Sale. Regele Mihai I va fi înmormântat la Curtea de Argeș alături de soția sa, Regina Ana.

Pe pagina de Facebook, Nicolae de Roumanie Medforth Mills – Sustinatorii nepotului Regelui a fost postat un mesaj de condoleanțe la scurt timp după ce s-a anunțat decesul Regelui Mihai I: 'Un doliu care va lăsa România fără lacrimi. Majestate, drum lin!'.

La câteva minute după aceea a fost postat un alt mesaj în care se anunță că ' Nepotul Regelui va participa la funeraliile Majestății Sale'.

Nu se știe dacă anunțul este oficial și dacă a fost confirmat de Nicolae.

Avocatul fostului principe Nicolae a dezvăluit că moartea Regelui Mihai l-a luat prin surprindere pe clientul său. Mai mult, Radu Enache spune că fostul principe a aflat de la el vestea tristă.
Potrivit lui Radu Enache, Nicolae Medforth-Mills va veni cât de curând în România, pentru a participa la funeralii.

„Acum 10 minute am vorbit cu Nicolae. El nu a fost anunţat de nimeni că bunicul lui a decedat. A aflat de la mine. Prima reacţie..a rămas stupefiat că nu a fost anunţat de nimeni din familia regală: de mama lui, de Principesa Margareta. Va participa sigur la funeraliile bunicului său, chiar dacă nu va fi primit alături de familie, el va fi prezent alături de bunicul său”, a declarat avocatul Radu Enache, într-o intervenţie prin telefon la România TV.

Regele Mihai a murit astăzi, 5 decembrie, la vârsta de 96 de ani. Regele Mihai a decedat la reședința sa din Elveția. Majestatea Sa anunțase pe 2 martie 2016 că se retrage din viața publică, după ce recent a fost diagnosticat cu leucemie, urmând ca prerogativele sale să fie preluate de Principesa Margareta.


Citește și: VIDEO/ Reportajele Libertatea: 'Ultima tonă. Am fost miner la Uricani', episodul 1. Când statul le dă minerilor ultimul șut…


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Sonia Argint Ionescu nu ascultă de soț, dar îi cere părerea
Loading...
Comentarii