MENIU CAUTĂ
16 Apr. 2018 15:22 , de Valentina Postelnicu

PSD i-a retras sprijnul politic lui Cătălin Rădulescu; Adrian Dobre nu mai este purtător de cuvânt al partidului

Distribuie

Partidul Social Democrat (PSD) i-a retras, luni, sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu, a anunţat liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, după ședința Comitetului Executiv Național. În plus, Adrian Dobre nu mai este purtător de cuvânt al partidului, acesta pierzându-și și funcția de secretar de stat la Ministerul Comerțului. Ovidiu Iane şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Diaspora, a mai anunțat Dragnea.

În ceea ce priveşte retragerea sprijinului politic pentru Cătălin Rădulescu, CExN al PSD a validat decizia în acest sens a organizaţiei judeţene PSD Argeş.

„Astăzi am adoptat şi unele măsuri organizatorice. Domnul Ovidiu Iane şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al PSD Diaspora iar domnul Adrian Dobre şi-a dat demisia din funcţia de purtător de cuvânt, cât şi din cea de secretar de stat de la Ministerul Comerţului. De asemenea, preşedintele organizaţiei PSD Argeş ne-a prezentat hotărârea adoptată în organizaţia Argeş de a se retrage sprijinul politic pentru domnul deputat Cătălin Rădulescu şi Biroul Permanent Naţional şi Comitetul Executiv au luat act şi au validat această hotărâre”, a precizat, la finalul şedinţei CExN, Liviu Dragnea.

El a menţionat că, deocamdată, nu a fost numit un alt purtător de cuvânt al PSD şi nu a dat detalii de ce Adrian Dobre şi-a înaintat demisia, argumentând că „nu este purtătorul de cuvânt al purtătorului de cuvânt”.

Cătălin Rădulescu a contestat la partid decizia privind modul de alegere a vicepreședinților PSD, la Congresul Exatraordinar din luna martie. 

'Este o mizerie!', a spus deputatul PSD, la Parlament, el precizând că limitarea la o singură candidatură pe organizație duce la eliminarea din structura de conducere a unor oameni precum Ecaterina Andronescu, Șerban Nicolae, Codrin Ștefănescu, Eugen Teodorovici sau Nicolae Bănicioiu. Rădulescu spune că, dacă în conducerea PSD nu se rezolvă contestația sa, va merge în instanță.

Deputatul PSD este semnatarul mai multor proiecte controversate de modificare a Codurilor Penale, în Parlament.

Rădulescu afirma, într-un interviu pentru Libertatea.ro, că propunerile pentru modificarea legilor justiției „trebuie să oprească abuzurile din justiție'. Potrivit reprezentantului PSD, rolul Parlamentului nu este să facă legi pentru domnul Dragnea și domnul Tăriceanu ci să regleze și să facă în așa fel încât în această țară să nu mai fie abuzuri.

Citește și: Gardurile de 412.000 de lei puse de-a lungul liniei de tramvai 21 au ruginit în doar cinci luni

Loading...
Comentarii