Suedezii au respins pauza de … sex

19 mai 2017 11:28

Consilierii unui orășel din nordul Suediei au respins pauza de… sex. Propunerea inedită a fost făcută de un consilier local, în urmă cu câteva luni, relatează Daily Mail.

Per-Erik Muskos, în vârstă de 42 de ani, este un consilier local din orășelul Overtornea. Recent, el a venit cu o propunere inedită. El a spus că, de multe ori, cuplurile nu petrec suficient timp împreună, din cauza programului de lucru, iar asta le afectează relațiile. Așa că el a propus ca suedezii să aibă o oră de relaxare în companiai partenerei sau partenerului de viață.

Propunerea lui a fost însă respinsă de ceilalți 31 de consilieri locali, care au spus că această activitatea nu ar avea nevoie de o oră dedicată în timpul programului de lucru. Mai mult, criticii au afirmat că această propunere intervine prea mult în viața privată a angajaților, iar cei care nu au un partener ar putea să se simtă excluși.

Totodată, consiliul a respins argumentul lui Muskos, potrivit căruia această propunere ar încuraja cuplurile să facă sex, ceea ce ar duce la creșterea populației din Overtornea. Potrivit celorlalți consilieri, populația orașului este în scădere deoarece tinerii aleg să plece în alte zone, unde au mai multe posibilități, nicidecum din cauza lipsei relațiilor sexuale.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro