Mergi direct la conținut »
Super eveniment pe 21 iunie. Cea mai lungă zi din an se tratează cu muzică live, petreceri și yoga
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Super eveniment pe 21 iunie. Cea mai lungă zi din an se tratează cu muzică live, petreceri și yoga

Super eveniment pe 21 iunie. Cea mai lungă zi din an se tratează cu muzică live, petreceri și yoga

21 iunie, cea mai lungă zi din an, se tratează cu muzică live, petreceri și yoga.

De Dana Aramă,

Pe 21 iunie, operațiunea #GataLa4 transformă cea mai lungă zi din an devine cea mai scurtă zi de muncă! A doua ediție din România a evenimentului global care dă liber angajaților cu voie de la șefi revine în aplauzele unanime ale departamentelor de HR. Mii de angajati de la aproape 30 de corporatii din București s-au angajat să fie #GataLa4 cu sarcinile de birou pentru a se concentra pe propria bunăstare spirituală și fizică, ajutați de punk-rock live cu E.M.I.L., petreceri și clase gratuite de yoga în Pipera, kilometrul 0 al corporatiștilor din Capitală.

Ne raportăm constant la rezultate, oameni şi eficienţa muncii lor: productivitatea pare cuvântul de ordine al acestui început de mileniu. Într-un studiu realizat de VoucherCloud.com (Marea Britanie), 1989 de angajați au fost întrebați: „Consideri că ești productiv pe tot parcursul zilei?”. 79% dintre ei au răspuns negativ. Rezultatele arată că este imposibil să susții un ritm de lucru constant. Într-o zi de lucru standard, de opt ore, participanții recunosc că sunt productivi în medie doar două ore și 53 de minute. Asta înseamnă că mai bine de cinci ore sunt irosite. Studiile mai spun că o zi lucrătoare de șase ore ar putea spori productivitatea. Într-un program-pilot de doi ani, Suedia a testat o zi de lucru mai scurtă pentru asistenții medicali – participanții au confirmat că s-au simțit mai fericiți și mai sănătoși.

Dacă e-mailurile, întâlnirile, telefoanele, notițele și rapoartele te țin peste program, există următoarea propunere: pe 21 iunie, în cea mai lungă zi din an, tragi tare și ești #GataLa4, iar orele rămase le petreci cum vrei!

Cine e bărbatul diagnosticat cu noul coronavirus care a stat în România! Unde s-a plimbat în cel 5 zile
Recomandări

Cine e bărbatul diagnosticat cu noul coronavirus care a stat în România! Unde s-a plimbat în cel 5 zile

 

E.M.I.L., singurii români din scena rock underground care visează în continuare vise curate ca la început de drum, cântă pe 21 iunie, de la ora 16.00 în Pipera,. Cei care nu au chef de dans se pot relaxa cu clase gratuite de yoga la  sau pot sta la povești cu prietenii pe terasele  unde îi așteaptă muzici de vară & băuturi colorate şi delicioase.

#GataLa4 continuă inițiativa #4PMFinish, o idee  care susține că productivitatea crește când muncim mai puțin, dar mai inteligent, întărită din 2016 încoace de mii de angajați care pleacă mai devreme de la birou de National 4pm Finish Day în Marea Britanie.


Citește și: Cine este noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Trăiește în mare lux | FOTO


 

Close
Închide
  Close