MENIU CAUTĂ

SUPER-TAXI! E aceasta cea mai tare maşină? FOTO

Distribuie

„Taxiul îl am de 8 ani, iar de 45 de ani fac taximetrie. Am fost peste hotare, în Noua Zeelandă şi Australia, am vrut să am o maşină mai deosebită. Am cam 10-12 clienţi pe zi, curse doar în oraş. Lucrez pentru o firmă, însă taximetrul este personal şi este modificat de mine. Totul m-a costat în jur de 2.000 lei. Având în vedere că avem voie să punem abţibilduri pe 85% din suprafaţa maşinii, am vrut să am o maşină ca în Australia”, a spus, pentru replicaonline.ro, taximetristul Vasile Zotica.
De obicei clienţii ies din gară, văd maşina diferită şi sunt atraşi de aspectul inedit al acesteia. Asta îl face pe proprietar să fie mândru de „opera” lui. Tarifele nu sunt speciale, sunt cele practicate în oraş. Îmbrăcat într-un costum specific vestului sălbatic american, cu o pălărie de cowboy, şoferul nu este deranjat de cererile zilnice ale constănţenilor de a face poze cu neobişnuitul taximetru.
Cu siguranţă, maşina lui Zotica poate câştiga premiul pentru cel mai accesorizat taximetru din zona Gării, dacă nu din toată Constanţa, acum depinde şi de gusturile clienţilor: le place opera sau o consideră un mare kitch.
 

Comentarii