Mergi direct la conținut »
Tată și fiu, arestați pentru un omor comis în seara de Crăciun. Au chinuit victima jumătate de oră
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tată și fiu, arestați pentru un omor comis în seara de Crăciun. Au chinuit victima jumătate de oră

Tată și fiu, arestați pentru un omor comis în seara de Crăciun. Au chinuit victima jumătate de oră

Un individ din Iași și tatăl său au fost arestați după ce au omorât în bătaie un consătean, în seara de Crăciun. Bărbații din comuna Belcești l-au bătut cu un par mai bine de 30 de minute, până ce omul a murit în chinuri. Agresorii și-au recunoscut parțial faptele în fața polițiștilor, dar au spus că nu l-au lovit decât de câteva ori.

De Mihai Niculescu,

Crima a avut loc în în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie. Seara Marian şi Florin Ciobanu s-au întâlnit la un bar din localitate cu vecinul lor, Vasile Chele.

Marian Ciobanu l-a invitat pe Chele la el acasă, pentru a continua petrecerea stropită cu mult alcool. Cei trei au ajuns la casa familiei Ciobanu, unde au continuat să bea, relatează ziaruldeiasi.ro.

La un moment dat, Florin Ciobanu şi-a amintit că, în trecut, a avut un conflict cu vecinul său. Tânărul de 21 de ani l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe invitat, împreună cu tatăl său. Victima a fost lovită, timp de jumătate de oră, şi cu o bucată de lemn. Din cauza leziunilor puternice, omul a murit. cei doi indivizi sunt arestați pentru omor deosebit de grav.


Citește și: Tolo: Dragi fanatici care detestați săracii, pesediștii, useriștii, peneliștii, minoritățile „care ne strică fetele și băieții” și rromii „care fură”


 

Close
Închide
  Close