„Nu știu nimic. Nu ne-am mai văzut de opt ani. Ne auzeam din când în când, dar lucrurile acestea le-am aflat de la voi jurnaliștii. Medic? Vă repet că locuim în țări diferite de multă vreme”, a declarat tatăl lui Matteo Politi, care locuiește în Marghera, potrivit sursei citate.

Presa italiană amintește și de o declarație pe care Matteo Politi a făcut-o în anul 2011, când a fost anchetat de poliția din Verona.

În plină desfășutrare a anchetei, acesta a mers la TV și a făcut declarații.

„Sunt născut pentru a fi medic. E o pasiune pe care o am de când eram mic. Medicina nu se învață doar din cărți”, spunea Matteo Politi la acea vreme.

Cazul medicului fals a fost dezvăluit de o investigație Libertatea. Reporterii ziarului au descoperit că Direcția de Sănătate Publică, din subordinea Ministerului Sănătății, i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la Spitalul privat Monza, deși nu are studii de Medicină. Cazul lui Matteo Politi a fost preluat de presa internațională, inclusiv de cel mai cunoscut ziar din lume – The New York Times.


Citește și: 

Filiera italiană! O nouă pacientă mutilată la nas de Matthew Mode își amintește că „medicul chirurg” a intrat în sala de operație alături de un prieten, Michelle di Chirico, un dentist! „Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător”

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste