MENIU CAUTĂ
10 Aug. 2011 12:18

Telenovelă cu un miliardar! Femeile din viața lui Gheorghe Naghi!

Distribuie

„Regele mezelurilor” a avut o viaţă la fel de suprinzătoare precum i-a fost moartea. Iar unul dintre cele mai spectaculoase capitole este cel al vieţii personale, care a ieşit acum la iveală deodată cu întrebările despre moştenirea imperiului.

Gheorghe Naghi a fost căsătorit de 3 ori.

Prima dată, când era foarte tânăr, iar mariajul a durat puţin. Puţin a durat şi celibatul de după primul divorţ: s-a îndrăgostit nebuneşte de Cornelia şi s-a însurat cu ea. În timpul căsătoriei, a avut o aventură cu Sorina, femeia care i-a dăruit un băiat, pe Doru.
Ca şi cum telenovela n-ar avea suficiente episoade suprinzătoare până acum, urmează apariţia Alinei, ce-a de-a treia soţie, femeia cu care era în barcă atunci când s-a produs tragedia. Când a cunoscut-o, George Naghi era şef de sală la un restaurant din Călăraşi, unde era angajată şi Alina. O femeie despre care se spune că era de-o frumuseţe irezistibilă. Nu se ştie exact în ce împrejurări, Naghi a angajat-o ca menajeră acasă la el, iar până la idila n-a mai fost mult.
Imediat după Revoluţie, bărbatul a pus bazele afacerii cu mezeluri, iar la scurt timp, şi-a părăsit cea de-a doua soţie, amanta cu care avea un copil şi s-a căsătorit Alina. Ea avea o fată, pe care milionarul a adoptat-o acum 10 ani. Este vorba despre Gina, cea care conduce acum imperiul pe care l-au creat Gheorghe şi Alina Naghi.
 

Citește mai multe despre Gheorghe Naghi pe Libertatea.

Comentarii