Mergi direct la conținut »
Theresa May, întâlnire neprogramată cu Jean-Claude Juncker la cererea premierului Marii Britanii
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Theresa May, întâlnire neprogramată cu Jean-Claude Juncker la cererea premierului Marii Britanii

Theresa May, întâlnire neprogramată cu Jean-Claude Juncker la cererea premierului Marii Britanii

Premierul Marii Britanii, Theresa May, se va întâlni cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Întâlnirea neprogramată vine la cererea premierului britanic și are scopul de a pune capăt haosului creat de Brexit.

Întâlnirea dintre cei doi vine după ce, marți, planul pentru Brexit al cabinetului condus de Theresa May a fost respins de Parlamentul Marii Britanii, iar miercuri May a câștigat votul de încredere din Camera Comunelor, potrivit The Independent.

Totodată, presa britanică speculează că în Marea Britanie se fac deja planuri pentru alegeri anticipate, deși Theresa May a negat și a dat asigurări că până în 2022 nu vor exista alte alegeri.

„Să facem alegeri anticipate este cel mai rău lucru pe care îl putem face. Acestea vor aduce haos într-un moment în care avem nevoie de siguranță”, a spus Theresa May, miercuri, după votul de încredere asupra guvernului din Parlament.


CITEȘTE ȘI: VIDEO VIRAL: O gimnastă din SUA a făcut un exercițiu la sol de nota 10! Nadia Comăneci a fost martoră: „Ridică sala în picioare de fiecare dată!”


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close