Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tot baronetul iese la dans | Cel mai primar dintre moldoveni își mărită fiica

Tot baronetul iese la dans | Cel mai primar dintre moldoveni își mărită fiica

De Cătălin Boacnă,

Ilinca Nichita, mezina primarului din Iaşi, s-a ocupat în ultima vreme de pregătirile pentru nunta sa şi a iubitului ei, Cosmin Livezeanu. Cei doi tineri sunt împreună de patru ani, iar edilul Iaşiului are numai vorbe frumoase despre ginerele său. “Este un om foarte bun, liniştit şi la locul lui. Este un băiat de caracter şi un foarte bun profesionist“, l-a descris Gheorghe Nichita pe Cosmin. Tânărul de 29 de ani a terminat Academia de Studii Economice din Bucureşti şi s-a mutat la Iaşi de aproape doi ani, unde lucrează ca bancher. Cei doi tineri au avut ieri cununia civilă, oficiată, evident, de primarul Nichita. Cum cuplul a fost bine organizat, socrului mic nu i-a mai rămas de făcut mare lucru înainte de nuntă, aşa că şi-a găsit ocupaţie prin oraşul pe care îl conduce.
Sunt aşteptaţi 600 de invitaţi
O stradă plină de gropi a fost asfaltată, clădirea primăriei a primit un strat nou de var, iar în zona Bisericii Sfântul Nicolae din Copou, unde va avea loc astăzi cununia religioasă, au fost curăţate spaţiile verzi. Maestru de ceremonii pentru momentele artistice din această seară va fi Beatrice Rancea, managerul Operei din Iaşi, în timp ce ţinutele mirilor sunt semnate de Doina Levintza. Totul trebuie să fie în perfectă stare pentru sosirea celor 600 de invitaţi, printre care şi premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea, precum şi ÎPS Teofan şi PS Petru Gherghel.

Close
Închide
  Close