MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 21:15

Trafic feroviar reluat pe un fir între Timișu de Sus și Predeal

Distribuie

Traficul feroviar blocat total din cauza unor copaci căzuți pe linia de cale ferată a fost reluat marți seară, la ora 20.45, pe un fir între Timișu de Sus și Predeal. 

Potrivit CFR, s-a reluat traficul feroviar pe firul II, între Timișu de Sus și Predeal, trenurile circulând cu locomotive Diesel.

Pe firul I se intervine în continuare pentru remedierea defecțiunii la firul de contact, astfel încât pe acest sens trenurile să poată circula în condiții normale (cu locomotive electrice).

Traficul feroviar a fost oprit total mai bine de două ore, marți seară, între Predeal și Brașov, pe Magistrala 300, Ploiești – Brașov, din cauza unor copaci căzuți pe linia de cale ferată, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Braşov, un copac s-a prăbuşit pe calea ferată, iar un al doilea copac pe un vagon al unui tren, fără să fie înregistrate victime.

Citește și: REPORTAJ/Meci caritabil de hochei pentru un tată fără picior care-şi creşte singur copiii, după ce mama micuților a murit

Loading...
Comentarii