MENIU CAUTĂ
15 Apr. 2017 16:36

Trafic îngreunat pe DN21, în Ialomiţa, din cauza unui accident

Distribuie

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe o singură bandă, pe DN21 Slobozia - Brăila, în judeţul Ialomiţa, din cauza unui accident. Un autotren s-a defectat după ce a fost implicat într-o tamponare, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Traficul rutier se desfăşoară pe o singură bandă, alternativ, între Slobozia şi Slobozia Nouă, potrivit sursei citate.

Totodată, în judeţul Argeş, încă se circulă îngreunat pe DN65B (drumul de legătură dintre A1 şi DN65), în zona comercială a municipiului Piteşti, dar şi pe DN65, în localitatea Albota.

Pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 27, unde sâmbătă dimineaţă s-a produs accident în care au fost implicate două autovehicule, se circulă fluent la această oră.

Traficul rutier a mai scăzut în intensitate şi pe DN1, în judeţul Prahova, iar la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti nu mai sunt coloane de maşini.

Pe DN6 Bucureşti – Alexandria încă se circulă în coloană, dar pe distanţe mici, în zonele Mihăileşti şi Drăgăneşti-Vlaşca. De asemenea, în judeţul Teleorman, din cauza lucrărilor care se execută pe DN6 (E70) la podul de peste râul Vedea, la intrarea în municipiul Alexandria dinspre Bucureşti, circulaţia se desfăşoară alternativ, semaforizat, în coloană. Pentru evitarea zonei de lucrări, pot fi folosite următoarele rute ocolitoare: pentru zona Zimnicea: DJ506 Vităneşti – Beiu, DN51 Smârdioasa – Zimnicea; pentru zona Turnu Măgurele: VO6F (spre Roşiorii de Vede) – DN6 Buzescu – Nanov – DN52 – Turnu Măgurele.

Citește mai multe despre circulație și trafic pe Libertatea.

Comentarii