De Răzvan Mihalașcu,

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica a luat măsuri privind „încetarea contractului individual de muncă al domnului Caraşol în cadrul Sucursalei de Transport Bucureşti”. De asemenea, a fost numit un director interimar al companiei, se arată într-un comunicat al Transelectrica, citat de Mediafax.

Reprezentanții Transelectrica au precizat că au făcut demersuri în așa fel încât compania să se constituie parte civilă în ancheta Parchetului General.

Conducerea Companiei a decis formularea unei plângeri penale împotriva domnului Caraşol, precum şi depunerea tuturor diligenţelor în sensul instituirii măsurilor asiguratorii în procesul penal.

comunicatul Transelectrica

Săptămâna trecută, Marius Dănuţ Caraşol a fost revocat din funcția de președinte al Directoratului Transelectrica, precum și din funcția de membru al Directoratului de către Consiliul de Supraveghere al companiei.

Conducerea Transelectrica i-a cerut lui Carașol documentele de arestare a studiilor sale, după ce în presă au apărut informații că și-ar fi falsificat diploma de inginer.

Marius Caraşol a fost numit în funcţie în decembrie 2018.

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres