12 Oct. 2017 18:04

Trei eleve au inhalat spray paralizant și au ajuns la spital. Poliția a deschis o anchetă

Distribuie

Poliția din Târgu-Jiu a deschis o anchetă după ce trei eleve au inhalat spray paralizant pe bază de piper. Cele trei sunt eleve la Şcoala Gimnazială „Constantin Săvoiu” și au ajuns la spital după ce au inhalat spray paralizant pulverizat de unul dintre colegi, în timpul pauzei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Gorj, Georgeta Popescu, a declarat că un elev din clasa a opta a pulverizat spray cu piper pe un şerveţel, iar trei fete au inhalat conţinutul sprayului.

„În pauză, în clasă, un elev a folosit un spray cu piper, a pulverizat pe un şerveţel, acesta este punctul de vedere al doamnei directoare. Copiilor li s-a făcut rău la începutul orei. Au tuşit, a fost evacuată sala. Trei dintre ei au suferit atacuri de panică şi pentru că nu se ştia ce substanţă a fost folosită şi ce a cauzat stările acelea, au chemat echipajele de la Urgenţe. Trei elevi au fost deplasaţi la spital, sunt în stare bună”, a declarat pentru Mediafax Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

După ce şi-au revenit, elevilor li s-a cerut să prezinte toate obiectele din ghiozdan, iar când s-a ajuns la elevul care a folosit sprayul, acesta l-a predat.

Un caz similar a avut loc în urmă cu șase ani la un liceu din Cluj Napoca. Atunci, patru eleve au ajuns la spital, după ce li s-a pulverizat spray paralizant în ochi.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Povestea Ruxandrei Manea, românca ce a trăit cinci ani în Coreea de Sud. ”Am mâncat viermi de mătase. Acolo este un snack popular pe stradă”

 

Sfânta Parascheva, pupatul moaștelor și psihologia înghesuielii la ajutor divin

 

Algele pot opri infecțiile intraspitalicești. Descoperire revoluționară a cercetătorilor români de la Marea Neagră

 

EXCLUSIV/ Nuțu Olteanu, fondatorul trupei Iris, a venit în România și-l amenință pe Cristi Minculescu

Loading...
Comentarii