MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 15:21

Trucuri pentru o nuntă nocturnă: magie până la ivirea zorilor (publicitate)

Distribuie

Noaptea este perfectă pentru organizarea unei petreceri de nuntă. Noaptea este plină de magie și romantism. Planificarea nunții vă determină să aveți grijă de anumite aspecte pentru a avea totul sub control. Din acest motiv, câteva sfaturi privind organizarea nunții credem că sunt întotdeauna binevenite.

Cuplurile romantice sau celor cărora le place glamour-ul preferă petrecerile de seară. Nu este ceva neobișnuit, deoarece seara se pot crea aranjamente de nuntă cu lumânări pentru o atmosferă  festivă, plină de iubire. Accesoriile strălucitoare, un machiaj mai elaborat și rochiile de seară deosebite vor ieși în evidență la o nuntă nocturnă. Urmați aceste recomandări pentru a avea cea mai fermecătoare nuntă nocturnă.

Orarul unei nunți nocturne

Fără a fi o regulă, cel mai bun moment pentru a începe petrecerea de nuntă nocturnă este în jurul orei 8.00-9.00 p.m. Acest orar permite ca cina să fie servită la o oră potrivită și atmosfera să devină una perfectă pentru romantism și petrecere. În plus, în cazul în care ceremonia religioasă sau civilă este între 6 și 7 după-amiază, veți avea timp pentru a ajunge la restaurant și a participa la o sesiune foto și chiar să primiți oaspeții înainte.

Dacă doriți ca o parte din nuntă să fie pe timp de zi, țineți cont de sezonul anului, deoarece în timpul iernii există mai puține ore de lumină naturală.

Locuri pentru nunta nocturnă

Noaptea este perfectă pentru a face nunți în aer liber și în interior. Cu toate acestea, în ambele situații este necesar să fiți conștienți de anumite detalii pentru confortul oaspeților dvs.

În interior, atmosfera în ceea ce privește temperatura trebuie să fie una ideală pentru buna desfășurare a unui eveniment așa important. Trebuie să vă asigurați că în sala unde are loc petrecerea, iarna este cald, iar vara este răcoare, astfel încât oaspeții să se simtă foarte bine.

În aer liber situația este diferită. Condițiile climatice nu se pot controla, mai ales dacă este vară, iar ploile încep brusc. Dar ele nu trebuie să fie un motiv de dezamăgire, pentru că deși nu există nicio modalitate de a evita o ploaie, vă puteți proteja invitații organizând nunta în cort. 

Lumini pentru crearea unei atmosfere magice

Romantismul, glamour-ul și eleganța sunt favorizate de noapte. Lumina joacă un rol indispensabil pentru o atmosferă visătoare și potrivită gândurilor de iubire pe care oaspeții le pot scrie în cartea nunții.

Dacă organizați o petrecere în aer liber, puteți profita de fiecare spațiu. Dacă este o nuntă organizată în grădină, decorați copacii cu lumini de diferite mărimi și căldură. Mici, galbene și prinse de ramuri pentru o atmosferă mai romantică sau becuri sub formă de ploaie, dacă petrecerea este mai sofisticată.

Lumânările sunt, de asemenea, esențiale la nunțile în aer liber, indiferent dacă acestea iluminează calea sau sunt elemente decorative  așezate în mijlocul meselor. Și lansarea de lampioane va fi o foarte bună idee pentru un spectacol de lumină extraordinar.

Pentru interior, literele luminoase de la intrare vor fi elemente decorative spectaculoase pe care oaspeții le vor aprecia.

Felinarele dintre aranjamentele de pe masă vor contribui la crearea unei atmosfere pline de romantism, la fel și cascadele și perdelele de lumini care vor înconjura locul de dans.

Decorațiuni și culori

Spre deosebire de  nunțile de zi, nunțile nocturne pot fi decorate în culori sobre și, de asemenea, tonuri metalice, iluminatul căpătând zeci de nuanțe. În timp ce rochiile lungi de seară vor fi inundate de culoare, ambianța va părea neutră, cu excepția cazului în care tema nunții cere folosirea unor decorațiuni în altfel de culori.

Două sau trei culori și paletele lor vor fi suficiente pentru fețele de masă, elementele centrale și chiar și detaliile tortului de nuntă. Și totul va arată armonios. Auriu, negru argintiu, maro și gri sunt cele mai alese, deși se pot folosi și purpuriu, albastru maroniu, vișiniu, ocru și fildeș.

Dincolo de toate acestea, trebuie să aveți  grijă de meniu, de ținutele voastre, de dress code-ul invitaților, de angajarea unui fotograf.

În ceea ce privește alegerea unor invitații de nuntă de lux, nu trebuie să vă faceți griji. Ele sunt la un clic distanță de voi, pe Deluxe-cards.ro.

Deluxe Cards vă oferă invitațiile perfecte pentru anunțarea celui mai important eveniment din viața voastră. Pășiți în lumea invitațiilor de nuntă pline de rafinament și alegeți-vă modelul preferat.

PS: Și nu uitați! Când va veni vremea botezului, surprindeți-vă oaspeții cu invitații de botez  Deluxe Cards, pline de bun gust.

Comentarii