MENIU CAUTĂ

Turiștii din Bulgaria sunt avertizați să se ferească de tinerele care îi ademenesc cu relații sexuale

Distribuie

Pe site-urile de turism au fost lansate mai multe avertismente pentru turiștii care vizitează Bulgaria și care riscă să fie jefuiți de minore care îi seduc și apoi le fură bunurile pe care le au asupra lor, scrie The Sun.

Ministerul de Externe britanic a emis o avertizare pentru turiștii britanici care merg în vacanță pe litoralul bulgăresc spunând că au fost primite mai multe plângeri în legătură cu jafuri și agresiuni asupra turiștilor de către prostituate și cei care le controlează.

„Evitați zonele în care activează prostituatele: parcări, plaje izolate, zonele slab iluminate sau zonele împădurite. Unii turiști au fost suprataxați în cluburile de striptease din Sofia și în unele resorturi din Bansko, Borovets sau Sunny Beach. Victimele sunt suprataxate cu sute de euro și amenințate cu bătaia dacă nu plătesc”, se arată în mesajul publicat de diplomația britanică.

Potrivit avertismentelor publicate și pe TripAdvisor, interlopii locali se folosesc de minore care îi seduc pe bărbați și îi duc pe plaje izolate, unde aceștia sunt apoi bătuți și jefuiți.

Fetele îi aleg pe acei turiști care par prea beți pentru a mai sta în picioare și îi atrag pe plajă sub promisiunea unei partide de sex gratuite. Odată ce turistul rămâne singură cu tânăra, un grup de bărbați îl atacă și îl jefuiesc.

Potrivit celor care au scris mesajele, tinerele care îi atrag pe turiști ar fi prostituate aflate sub controlul interlopilor locali. Prostituția nu este ilegală în Bulgaria, însă ea este de cele mai multe ori aflată sub controlul patronilor de baruri care ar avea legături cu mafia bulgară.


Citește și: VIDEO/ Fetele care poartă pantaloni sunt în pericol. Răspunsul genial al unui preot a devenit viral


 

Citește mai multe despre Bulgaria și jaf pe Libertatea.

Comentarii