Mergi direct la conținut »
ȘOCANT! Un adolescent s-a filmat incendiind un câine, în Dâmbovița. Poliția l-a identificat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > ȘOCANT! Un adolescent s-a filmat incendiind un câine, în Dâmbovița. Poliția l-a identificat

ȘOCANT! Un adolescent s-a filmat incendiind un câine, în Dâmbovița. Poliția l-a identificat

Un adolescent din Dâmbovița a dat foc unui câine, iar gestul său de o cruzime ieșită din comun a fost filmată și postată pe rețelele de socializare. Pe baza imaginilor, polițiștii l-au identificat pe tânăr și pe prietenul care îl însoțea. Polițiștii le-au întocmit un dosar penal.

De Mihai Niculescu,

Filmulețul a apărut vineri în presa locală, iar persoanele care au transmis imaginile susţin că oribila scenă s-a petrecut în localitatea Lăculeţe, judeţul Dâmboviţa. Cei doi indivizi au legat cățelul de un copac, l-au stropit cu benzină, și apoi i-au dat foc cu o brichetă. Polițiștii de la IPJ Dâmbovița au anunțat că i-au identificat pe autori, relevă Agerpres.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la o persoană care incendiază un căţel, vă informăm că la nivelul Poliţiei Oraşului Pucioasa au fost demarate cercetările. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 25 alin. 1 lit a (dacă animalul este mort) sau art. 25 alin. 1 lit. e din Legea 205/2004. Au fost identificaţi doi tineri bănuiţi de comiterea faptei. În prezent se efectuează cercetări”, arată sursa citată.

Sursa imaginii: gazetadambovitei.ro


Citește și: Radu Mazăre și Cristi Borcea, condamnați definitiv în dosarul retrocedărilor de plaje! Ce pedepse au primit cei doi


 

Close
Închide
  Close