MENIU CAUTĂ

Un aeroport din Berlin a fost închis parțial din cauza unor jucării sexuale

Distribuie

Mai multe jucării sexuale aflate într-un bagaj, între care și un vibrator, au fost confundate cu o bombă, provocând, marți, închiderea parțială a aeroportul Schonefeld, din Berlin.

Angajaţii de pe aeroport au efectuat o verificare de rutină cu raze X pentru bagaje şi au văzut „conţinutul suspect într-un buzunar”, arată poliția federală din Berlin.

Pentru că după scanarea inițială nu era clar ce conținea bagajul, o alertă a fost emisă cu puțin timp înainte de ora 11.00, ducând la închiderea terminalului D al aeroportului, în timp ce Poliția a investigat obiectele suspecte.

Proprietarul valizei a fost chemat prin intermediul crainicului pentru a da explicații în fața oamenilor legii cu privire la conținutul bagajului.

Cu toate acestea, el a fost reticent în a explica clar ce se afla în geantă – probabil din cauza situaţiei penibile, susține purtătorului de cuvânt al Poliţiei – spunând în schimb că în bagajul său se află „chestii tehnice”.

După o oră de investigații ale unei echipe de geniști, autoritățile au stabilit că obliectele erau jucării sexuale.

Terminalul D al aeroportului a fost redeschis după câteva ore.

În aceeași zi aeroportul internațional din Frankfurt a fost parțial evacuat timp de câteva ore, marți, după ce cel puțin o persoană neautorizată a pătruns în zona de securitate, un incident care a perturbat traficul în plin sezon de vacanțe, arată poliția federală.


CITEȘTE ȘI: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Băiatul lui Dragnea a scăpat de 10.000 de porci înainte de molimă! Guvernul știa că vine pesta, dar populația și ceilalți fermieri au aflat ultimii!


FOTO: EPA

Citește mai multe despre Berlin pe Libertatea.

Comentarii