Mergi direct la conținut »
Un angajat al ambulanței a agresat sexual o adolescentă în timp ce o transporta spre spital
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un angajat al ambulanței a agresat sexual o adolescentă în timp ce o transporta spre spital

Un angajat al ambulanței a agresat sexual o adolescentă în timp ce o transporta spre spital

 

Alexander Hughes, 33 de ani, lucra ca asistent pe ambulanță când, în luna iulie a anului 2014, el a pipăit pacienta adolescentă pe care o ducea spre spital. Apoi, el a căutat-o pe internet și i-a spus acesteia să-i trimită poze nud cu ea. 

Deși se afla sub investigația poliției, după incident bărbatul s-a angajat într-un club de noapte tot ca asistent medical, potrivit metro.co.uk.

În timp ce a lucrat acolo, în anul 2017, Hughes a agresat sexual o altă tânăra de 18 ani. El nu le spuseseră angajatorilor despre problemele lui cu legea, astfel că nimeni nu a bănuit de ce este capabil.

Bărbatul din Cwmbran, Țara Galilor, a fost acuzat de patru infracțiuni sexuale – inclusiv de atacul comis în 2014 în High Wycombe și de cel comis în 2017 în Bristol.

După o investigație comună dintre Poliția din Thames Valley și Poliția din Avon și Somerset, Hughes a fost condamnat pentru agresiune sexuală. El a negat acuzațiile, forțând victimele să depună mărturie împotriva lui în instanță.

„Hughes se afla într-o poziție de încredere, iar acțiunile sale au provocat foarte mult rău victimelor sale. De asemenea, după toate cele întâmplate, el le-a pus în postura în care a fost necesar să treacă printr-un proces”, a spus detectivul Constable Jenna Wilde.

Hughes a fost găsit vinovat, în unanimitate, de către un juriu de la Curtea in Aylesbury. El își va afla sentința pe data de 16 noiembrie a acestui an.


Țara în care sărăcia le împinge pe mame să-și alunge copiii de acasă. „Nu mai pot să-i mai cresc, nu mai am cu ce”


Close
Închide
  Close