Mergi direct la conținut »
UN AUSTRALIAN FACE SURF CU CÂINII LUAȚI DE LA ADĂPOST / VIDEO
Ştiri Libertatea > Ştiri > UN AUSTRALIAN FACE SURF CU CÂINII LUAȚI DE LA ADĂPOST / VIDEO

UN AUSTRALIAN FACE SURF CU CÂINII LUAȚI DE LA ADĂPOST / VIDEO

Un australian instructor de dresaj și fost campion de surfing  și-a  luat câinii în valuri  să-i învețe surf  și chiar să-i folosească în operațiuni de salvare. Chris de Aboitiz spune că acest tip de instructaj canin este o bună modalitate și pentru unii proprietari de câini de a construi relații sănătoase cu cel mai bun prieten al omului.


Într-o dimineață însorită la Palm Beach din Sydney, Chris de Aboitiz se avântă in valuri , de pe placa sa de surf folosită și pentru stand-up paddle ( surf ajutat de o vâslă) , alături de Rama și Millie, doi câini salvați de la un adăpost. Câinii sunt de-a dreptul spectaculoși pentru că stau în echilibru perfect pe placă , săr  pe umerii  și  în spatele stăpânului ca și cum ar fi pe uscat.
Aboitiz călătorește în sus și în jos pe coasta de est a Australiei, cu cei patru câini, toți salvați din adăposturi, folosind această metodă unică de a-i învăța pe oameni  să adopte un cățel și să-i  încurajeze să adopte o atitudine  mai fermă în educarea animalelor de companie.
El a declarat pentru Reuters că centrele de salvare pentru animale sunt adesea copleșite de câinii pe care oamenii nu îi pot controla  . În cazul în care nu sunt găsiți proprietari  pentru câinii abandonați  animalele sunt omorâte.

Close
Închide
  Close