Mergi direct la conținut »
Un bărbat a descoperit hoțul care îi spărsese casa după ce a cumpărat de pe e-Bay produsele care-i fuseseră sustrase!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bărbat a descoperit hoțul care îi spărsese casa după ce a cumpărat de pe e-Bay produsele care-i fuseseră sustrase!

Un bărbat a descoperit hoțul care îi spărsese casa după ce a cumpărat de pe e-Bay produsele care-i fuseseră sustrase!

James Longden, în vârstă de 30 de ani, se poate înscrie în categoria celor mai "neinspirați" hoți. El a intrat în casa unui vecin din Ceshire, Chester, pe care l-a "ușurat" de tot ce i s-a părut mai de valoare prin casă.

Hoțul a plecat cu un laptop, un ceas, diverse bijuterii, haine din casa vecinului, iar apoi le-a și pus pe e-Bay la vânzare, a anunțat mirror.co.uk. Bărbatul prăduit și-a recunoscut bunurile și a făcut o ofertă pe ele.

L-a întâmpinat poliția

Hoțul n-a fost atent cine i-a comandat produsele pe respectivul site și a fost de acord să se întâlnească pe stradă cu cumpărătorul pentru a face tranzacția. La fața locului, pe James Longden n-a fost întâmpinat de cumpărător, ci de poliție.

Longden a recunoscut că a spart casa vecinului și a fost condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare cu executare.

„În acest caz, victima a fost păgubită chiar de vecinul de lângă el, fapt care face incidentul și mai supărător. Din fericire, victima și-a recunoscut câteva dintre obiectele furate pe e-Bay, a plasat cele mai bune oferte și a putut să ajute la prinderea hoțului”, a spus judecătorul acestui caz.


114 ani de la nașterea lui Birlic. Ion Dichiseanu: „Era o persoană extrem de emotivă. În afara scenei, nu lega două vorbe!”

Close
Închide
  Close