Mergi direct la conținut »
Un bărbat a făcut două fotografii cu copilul și cu nepotul său și le-a postat imediat. Un prieten i-a atras atenția unui detaliu care l-a șocat! "E inexplicabil!"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bărbat a făcut două fotografii cu copilul și cu nepotul său și le-a postat imediat. Un prieten i-a atras atenția unui detaliu care l-a șocat! "E inexplicabil!"

Un bărbat a făcut două fotografii cu copilul și cu nepotul său și le-a postat imediat. Un prieten i-a atras atenția unui detaliu care l-a șocat! „E inexplicabil!”

Ryan Leavesley, un bărbat în vârstă de 31 de ani din Anglia, a mers duminică la plimbare cu fiul său Hayden (12 ani) și cu nepotul Zak (10 ani). Ei au vizitat biserica St Laurence, în Long Eaton, Derbyshire.

El a postat imaginile pe Twitter, dar, când a ajuns acasă, și s-a uitat mai atent la imaginile postate, a avut un șoc, a notat thesun.co.uk. Aceste cadre au fost trase succesiv. În primul, apar doar ei, bărbatul, fiul și nepotul. În al doilea cadru, undeva în spate, lângă zidul bisericii apare o siluetă neagră, care a fost descrisă drept o „fantomă”.

Prima imagine este „curată”

Imaginea imediat următoare cuprinde silueta unei „fantome”

„Ce se vede în spate e inexplicabil. Noi n-am remarcat atunci, ci după ce ne-am mai uitat o dată pe poze”, a spus Ryan Leavesley.

E acuzat că a făcut un fake

Mulți utilizatori l-au acuzat pe Ryan că a promovat un fake. „E photoshop. Culoarea e prea stridentă. Și picioarele sunt prea mici. Frumoasă încercare”, i-a transmis un prieten pe Twitter.

„Oamenii spun că e photoshopată poza. Aș fi vrut să fie așa. Cred că cineva a apărut după colț fix în acel moment. Nu am dat prea multă importanță pozelor până când cineva nu ne-a atras atenția”, a mai spus Ryan Leavesley.


Fetița de șase ani care își îngrijește tatăl paralizat a emoționat o lume întreagă

Spitalul din România care are propria grădină bio. Sera hrănește pacienții și copiii de la grădiniță și va scoate și profit

Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Busuioc. Ce spune medicul care l-a operat

Close
Închide
  Close