Mergi direct la conținut »
Un bărbat a făcut infarct în timp ce stătea la coadă pentru radierea mașinii. Medicii au intervenit de urgență
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat a făcut infarct în timp ce stătea la coadă pentru radierea mașinii. Medicii au intervenit de urgență

Un bărbat a făcut infarct în timp ce stătea la coadă pentru radierea mașinii. Medicii au intervenit de urgență

Clipe de groază pentru un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Bârlad, căruia i s-a făcut rău, în timp ce stătea la coadă pentru radierea mașinii. Acesta a fost transportat de urgență la spital, iar acum starea lui este critică.

Alertă la Serviciul Permise de conducere si Înmatriculare a autovehiculelor Vaslui, după ce un bărbat din Bârlad a suferit un infarct fix în momentul când urca scările institutiei. Angajatii de la ghisee si-au întrerupt activitatea, iar jandarmii au chemat de urgentă o ambulanță. Un asistent medical aflat în timpul său liber a sărit în ajutorul bărbatului si i-a fãcut manevre de resuscitare, până la sosirea medicilor.

Bărbatul a fost transportat la spital, dar medicii sunt rezervaţi în privinţa prognosticului, următoarea săptămână fiind decisivă pentru viaţa sa, potrivit vremeanoua.ro.


Citește și

Ce a fost în spatele protestului de pe scena teatrului din Cluj. Jurnalista Libertatea Oana Moisil a vorbit cu actorii care au inițiat „rebeliunea de pe scenă” și scrie despre inițiativele culturale care se străduiesc să rămână independente

 

Close
Închide
  Close