Mergi direct la conținut »
Un bărbat a fost evacuat dintr-un avion din cauza unei pastile de somn
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bărbat a fost evacuat dintr-un avion din cauza unei pastile de somn

Un bărbat a fost evacuat dintr-un avion din cauza unei pastile de somn

Canadianul Stephen Bennett spune că a fost dat afară din avion după ce a luat un somnifer prescris de medic și că se simte umilit de experiența avută. 

Pe 13 octombrie, bărbatul din Burnaby, British Columbia, s-a urcat alături de soție și de fiul lui într-un avion cu destinația Cuba. Stephen se afla în perioada de recuperare după ce suferire cu ceva timp în urma un atac de cord. Astfel că el a luat o pastilă de somn care să-l ajute să se odihnească pe timpul zborului, potrivit bbc.com.

Când s-a trezit, soția lui l-a anunțat că însoțitorii de zbor i-au cerut să coboare din avion pentru că reprezintă „o urgență medicală”. Stephen a povestit că paramedicii au fost chemați la bordul avionului și l-au evacuat într-un scaun cu rotile.

El spune că deși cei de la WestJet au văzut că semnele lui vitale sunt bune și chiar a reușit să primească rapid un email de la doctor în care a fost atestat faptul că el este capabil să zboare, nu a fost lăsat să zboare.

„A fost extrem de umilitor. Practic stewardesa a devenit judecător, juriu și executor”, a spus Stephen.

După incident, WestJet a transmis un comunicat prin care își arată susținerea față de decizia luată de stewardesă.

Bennett spune că va cere compensații de la compania aeriană și o explicație la faptul că a fost dat afară din avion deși medicii au confirmat că el este capabil să zboare.


VIDEO/ Cum a aflat Diana Bișinicu de sarcina nașei Gabriela Cristea. „Efectiv radia!”


 

 

Close
Închide
  Close