Mergi direct la conținut »
Părinți evacuați din avion după ce copilul lor de trei ani nu se oprea din plâns
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Părinți evacuați din avion după ce copilul lor de trei ani nu se oprea din plâns

Părinți evacuați din avion după ce copilul lor de trei ani nu se oprea din plâns

Un bărbat și soția acestuia spun că au fost evacuați din avionul companiei British Airways pentru că copilul lor în vârstă de trei ani nu se oprea din plâns. Însoțitorii de zbor spun însă că incidentul a avut loc pentru că părinții nu au reușit să-și stăpânească băiețelul. 

AP Pathak și soția lui se aflau alături de băiețelul lor de trei ani în avionul companiei British Airways și se pregăteau să zboare din Londra spre Berlin când au fost evacuați din aeronavă.

Familia din India spune că însoțitorii de zbor au comis un abuz rasial și că a fost dată afară din avion pentru că băiețelul nu se oprea din plâns, potrivit mirror.co.uk.

Dar compania aeriană spune că nu a fost vorba de așa ceva și că evacuarea a avut loc din motive de siguranță. Părinții nu au reușit să-i pună centura de siguranță fiului lor, deși personalul de zbor le-a cerut acest lucru în repetate rânduri.

Pathak, un birocrat în guvernul Indiei, a transmis o scrisoare ministerului aviației din această țară spunând a avut parte de „umilință și comportament rasial”.

Bărbatul spune că fiul lui a fost terifiat și a început să plângă în avion, dar că soția lui a așezat copilul cât de repede a putut pe scaun și i-ar fi pus și centura de siguranță. Tatăl spune că așteaptă scuze și o compensație din partea companiei aeriene.

Un purtător al Bitish Airways a vorbit despre incident, declarând: „Este o cerință de siguranță pentru toate companiile aeriene ca pasagerii să fie așezați la locurile lor și să aibă centura de siguranță fixată pentru decolare. Investigăm plângerea și vom colabora cu clientul nostru”.


Mihai Fifor, declarație despre stagiul militar obligatoriu în România. ”Vă reamintesc faptul că stagiul militar în România este suspendat, nu anulat”


 

Close
Închide
  Close