Mergi direct la conținut »
Doi tineri au ajuns la IML din cauza persoanelor iubite. Unul a fost înjunghiat în picior de mama tinerei, celălalt a fost bătut de vărul cu care îl înșela soția
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Doi tineri au ajuns la IML din cauza persoanelor iubite. Unul a fost înjunghiat în picior de mama tinerei, celălalt a fost bătut de vărul cu care îl înșela soția

Doi tineri au ajuns la IML din cauza persoanelor iubite. Unul a fost înjunghiat în picior de mama tinerei, celălalt a fost bătut de vărul cu care îl înșela soția

Un bărbat din Câmpia Turzii a început în urmă cu ceva timp o relație cu o fată, însă nu poate spune că are noroc în dragoste. O acuză pe partenera lui că îi este infidelă și chiar a avut probleme mari când a confruntat-o. A fost agresat chiar de „soacra” lui.

Un alt tânăr a fost bătut de amantul soției sale, care era chiar vărul său. Agresiunea a avut loc într-o zi „specială” pentru cuplu: de Dragobete.

Pentru că tânăra lui iubită, în vârstă de 21 de ani, i-a spus mamei sale că bărbatul de 43 de ani a amenințat-o, femeia l-a atacat pe stradă și l-a înjunghiat în picior. Oamenii legii au deschis un dosar penal de amenințare formulat chiar de presupusa agresoare, potrivit turdanews.ro.

„Ne-am certat îngrozitor după ce am aflat că mai are alţi doi-trei iubiţi pe rol, exact în acelaşi timp cu mine. Culmea, cu toţii inşi maturi, cam de vârsta mea, cu poziţie socială şi plini de bani. Lucrul acesta m-a indignat teribil, aşa că i-am scris nişte mesaje pe telefonul mobil, am înjurat-o şi i-am zis, practic «de noroc».

Am fost teribil de dezamăgit fiindcă, vă rog să mă credeţi, îmi povestise toată viaţa ei de până atunci – inclusiv faptul că a fost victima unei tentative de viol, care a marcat-o profund. Chiar m-am ataşat de ea şi ajunsesem să vorbim la telefon câte şapte-opt ore pe zi, împărtăşindu-ne unul altuia secretele.

Dar, după ce-am aflat adevărul gol-goluţ şi-am înjurat-o, atât verbal, cât şi prin sms-uri, ea m-a pârât mamei, zicându-i că o ameninţ şi, la scurt timp, a avut loc şi incidentul care m-a adus aici, la I.M.L.Cluj”, a relatat victima pentru „Gazeta de Cluj”.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Bărbatul agresat, pe nume Cătălin, nu a formulat încă o plângere la poliție pentru cele petrecute, dar termenul legal de la petrecerea faptelor este de 90 de zile.

Bătut de vărul cu care îl înșela soția

Tot la IML Cluj a ajuns un alt bărbat înșelat de soția lui, chiar cu vărul acestuia. Și-a dat seama de infidelitate într-o seară, când cuplul a mers acasă la vărul bărbatului, de Dragobete. La un moment dat, iubita și ruda tânărului au plecat împreună să cumpere țigări.

Am mai stat, am mai băut şi la un moment dat ni s-au terminat ţigările, la care – deşi băuse – el s-a oferit să meargă împreună cu nevastă-mea după ţigări, la magazinul din sat. S-au întors însă după mai bine de o jumătate de oră, deşi drumul până la magazin era de cinci minute – pe jos, nu cu maşina”, a povestit tânărul, pe nume Ovidiu.

Sorina este monitorizată de autoritățile americane. Cum s-a integrat în SUA fetiţa din Baia de Aramă care a fost adoptată anul trecut
Recomandări

Sorina este monitorizată de autoritățile americane. Cum s-a integrat în SUA fetiţa din Baia de Aramă care a fost adoptată anul trecut

Acesta a intrat imediat la bănuieli, iar suspiciunile i-au fost confirmate chiar de vărul său. „Acesta mi-a mărturisit că trăieşte cu nevastă-mea de mai demult, deci iubirea dintre ei e o chestie veche”, a mai povestit bărbatul.

Însă, după ce i-a confruntat pe amanți, tânărul spune că a fost bătut de văr, ajutat de alți trei bărbați.


DIICOT l-a audiat pe falsul medic ginecolog de la Spitalul Ilfov după ce a aflat că a recoltat celule stem de nou născuți într-un studiu finanțat de compania elvețiană Nestle!

Close
Închide
  Close