Mergi direct la conținut »
VIDEO&FOTO/ Un bărbat a fost prins până la gât de un mal de pământ care s-a surpat peste el. Omul lucra la canalizare în Feldioara
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO&FOTO/ Un bărbat a fost prins până la gât de un mal de pământ care s-a surpat peste el. Omul lucra la canalizare în Feldioara

VIDEO&FOTO/ Un bărbat a fost prins până la gât de un mal de pământ care s-a surpat peste el. Omul lucra la canalizare în Feldioara

Un bărbat a fost prins până la gât de un mal de pământ care s-a surpat peste el. Muncitorul lucra, în cursul zilei de marți la rețeaua de canalizare în localitatea Feldioara, din județul Brașov.

De Mihaela Grădinaru,

„Intervenim in localitatea Feldioara, iesirea spre Crizbav, acolo unde un bărbat a fost surprins de un mal de pământ. Din informațiile de până acum se pare că acesta este semiconștient, este acoperit cu pământ până la gât”, a declarat Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Braşov.

S-au deplasat la fața locului un echipaj SMURD, autospeciala de descarcerare, containerul Multirisc si o autospecială de stins incendii cu apă și spumă.

Bărbatul surprins de un mal de pământ lucra la sistemul de canalizare al localității Feldioara, la această oră el fiind scos din pământ și transportat la spital.

Bărbatul are 37 ani, este din comuna Bod și este angajat al unei societati care efectua lucrări la  sistemul de canalizare, pe DC 36, la aproximativ 1.3 kilometri în extravilanul localității pe direcția Feldioara-Crizbav.

„A fost surprins de alunecarea unui mal de pământ, fiind acoperit în proporție de 2/3. În urma degajării pământului, bărbatul a fost transportat la spital în stare stabilă pentru acordarea de îngrijiri medicale. S- a dispus întocmirea unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă. La finalizarea verificărilor urmează a fi propusă soluție legală prin parchet”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu.

Citește și: Soldările pot fi uneori pretext pentru promoții false și creșteri de prețuri. Ce să faci ca să nu iei țeapă

Close
Închide
  Close