Mergi direct la conținut »
FOTO | Un bărbat care și-a bătut iubita însărcinată este obligat de poliție să anunțe dacă începe o nouă relație Galerie foto
6imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Un bărbat care și-a bătut iubita însărcinată este obligat de poliție să anunțe dacă începe o nouă relație

FOTO | Un bărbat care și-a bătut iubita însărcinată este obligat de poliție să anunțe dacă începe o nouă relație

O tânără mamă a fost atât de grav abuzată de fostul iubit încât un judecător a decis că bărbatul trebuie să informeze poliția în decurs de două săptămâni atunci când va începe o nouă relație. 

Chloe Buck, în vârstă de 22 de ani, poate respira din nou după ce fostul ei partener, Johathan Binks, 29 de ani, a fost arestat, potrivit Daily Mail.

Johathan a torturat-o pe tânără mai mulți ani, iar atunci când femeia a rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor, bărbatul a împins-o pe scări și a bătut-o pentru că nu a crezut că bebelușul este al lui.

După ce Chloe Buck și-a făcut curaj și l-a denunțat pe agresor, alte două femei au făcut plângeri împotriva lui Binks. Una dintre femei era minoră atunci când a avut o relație cu Johathan.

Binks era posesiv, manipulator și violent. Tânăra a încercat să-l părăsească de mai multe ori, dar de fiecare dată bărbatul reușea să o convingă de fiecare dată să rămână.

Bărbatul a fost condamnat în luna iunie a anului 2018 la 40 de săptămâni din închisoare. Mai mult, magistrații de la Tribunalul Beverley au hotărât că Binks va trebuie să anunțe poliția de fiecare dată când va începe o nouă relație pentru ca noua parteneră să fie informată de trecutul lui.

Agresorul a mai fost condamnat la 16 săptămâni de închisoare după ce a încălcat ordinul de restricție și a mers să-și viziteze fosta iubită și a mai primit încă 8 săptămâni de închisoare pentru hărțuirea unei alte femei.

Sursă foto Facebook Chloe Buck.


INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/Borcea s-a îmbogățit în închisoare. Culmea afacerilor: A vândut gaz lichefiat până și Penitenciarului Poarta Albă, unde a fost închis


 

Close
Închide
  Close