Pe 22 martie, polițiștii au ajuns la o casă din Răducăneni, unde a avut loc un conflict între tată și fiica lui. În urma cercetărilor, oamenii legii au aflat lucruri înfiorătoare.

Gheorghe Bulai a violat-o și a lovit-o pe fiica lui de mai multe ori începând cu anul 2017. „În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit ca din anul 2017 și până pe data de 22 martie, tânăra a fost violată în repetate rânduri de tatăl ei. Prin constrângere, bărbatul a întreținut cu ea raporturi sexuale normale. De precizat este faptul că tânăra are probleme psihice”, a precizat o sursă din cadrul anchetei pentru bzi.ro.

A fost dus la poligraf

Fata a fost dusă la un control la IML pentru a se verifica dacă cele acuzate sunt reale. Gheorghe Bulai este cercetat acum într-un dosar penal pentru viol în formă continuată. Pe data de 15 aprilie, bărbatul a fost testat cu aparatul poligraf și a recunoscut că a întreținut relații intime cu fiica sa.

Pe 17 aprilie, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 30 de zile. 


VIDEO | EXPERIMENT LIBERTATEA: Ce faci când pe locul tău de parcare ”staționează” un stâlp de electricitate? Te alegi cu o pagubă de 500 de lei!

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."
GSP.RO

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."